Pacific Astronaut

Cégünk alapításakor az volt a cél, hogy a védett objektum áteresztőpontjait 100%-os biztonsági garanciával legyünk képesek üzemeltetni. Ez azt jelenti, hogy a termelés hatékonysága és a működés biztonsága tökéletes harmóniában legyen. Az ipar 4.0 számunkra az áramlás és az ellenőrzött áthaladás témáját jelenti. Ahol az “ipari méretek” kifejezés megjelenik, ott azonnal igény a sokszor ismétlődő és a biztonságot erősen befolyásoló folyamatok automatizálása és digitalizálása. Ennek megfelelően, automatizált iparbiztonsággal foglalkozunk, ahol az ipari területre való belépés és mélységi haladás szenzoros felügyelete és az összes típusú áramlás releváns adatgyűjtése a cél. Képessé tesszük az ipari objektumot, hogy immunrendszere alkalmas legyen a nem megfelelőségeket előre jelezni. Célterületünk az üzleti folyamatok menedzselése automatizálással, digitalizálással a különböző biztonsági zónák kompetencia alapú és eltérő veszélyeztetettségű igényeihez igazodva.

Csapat

1_Olah_Tibor-w2

Oláh Tibor

2_Olah_Dominika-w2

Oláh Dominika

3_Fucskar_Gergely-w2

Fucskár Gergely

4_Fabian_Gabor-w2

Fábián Gábor

5_Poscher_Nikolett-w2

Poscher Nikolett

6_Horvath_Balint-w2

Horváth Bálint

A fejlesztés, mint a második első lépés

Érték-teremtés

A fejlesztéshez kell valami, ami alkalmas arra, hogy tovább gondolják. Kell, hogy legyen valami, ami bizonyítottan képes teljesíteni a kitűzött célt és jó szolgálatot tesz. Ezért tartjuk fontosnak, hogy kivétel nélkül, minden biztonságot befolyásoló rendszerelem működési megbízhatóságát érzékeljük és minden biztonságért tenni képes résztvevővel ennek fontosságát érzékeltessük. Ha ez sikerül, a védelem alatt tartás kihívását oldottuk meg. Kihívások márpedig lesznek...

Össz-hang

A fejlesztés folyamata megkívánja, hogy az alapgondolat ismert legyen azok előtt, akik értéknövelő elképzeléseket illesztenek egymáshoz, hogy tovább szélesedhessen a támogatható egész, gyarapodjon a felhasználási terület. Platformot teremtettünk az iPar 4.0- ás biztonsági elképzeléseknek, olyan platformot, amit nem tud kinőni a keletkező igény és minden felhasználót egyaránt inspirál.

Csapat-vezető

Tudatos, elkötelezett és alázatos mesteremberek kellenek ahhoz, hogy a nagyszerű még nagyszerűbb legyen, s remek érzék, ahhoz, hogy önmegvalósító szándék ne vegyüljön a közösségi érdek magasztos küldetésébe. Úgy fejlesztjük biztonsági platformunkat, hogy az egyedi megrendelői igény és az érintett közösség érdeke, harmóniában maradjon. Az iparban dolgozók egy elég konkrét közösség. Ők szabják kutatási irányultságunkat, mi adjuk az önfejlesztés- alkalmazkodás lehetőségét.

Szenvedély

Ez a szemlélet az, amiben hiszünk és így tervezzük továbbgondolni az iSaac 4.0- t. Az alapvető cél a felhasználó barátsága. Sikerült megalkotni egy olyan kinőhetetlen platformot, amely alkalmas támogatni a biztonsági szakmát művelő és a biztonsági szakmát igénylő felet egyaránt, egyszóval a biztonságot. Sikerült egy olyan üzleti megoldást életre kelteni, ami alapértelmezett win to win to win.

Én vagyok, aki vigyázok rám

Nem veszíthet, aki az embert tartja a legfontosabbnak és védelem alatt. Az sem veszíthet, aki másokat támogat, megszerzett tapasztalatával. Együtt nem veszíthetünk. Szólj, ha segítségre van szükséged, de tedd meg, ami tőled telik! Felelős vagy magadért! A felelős embert a megfelelő helyre és a megfelelő iSaac pontot oda, ahol sok, objektív, naplózott mérés kell.

Cégvezetőnk bemutató riportja a 2020-as TECHference kiállításon iSaac-ről. 

Play Video