Őrmester Nyrt.

Az első olyan magyar biztonsági nagyvállalat, aki elgondolkodott a hagyományosan menedzselt biztonsági folyamatok modernizálásán, főleg ipari környezetben. Eszközünk azt ígéri a végfelhasználónak, hogy az iSaac által egységessé válik a ki- és beléptetéshez kapcsolódó rendészeti munka és teljesen automatikussá válik a recepciós szolgálat. Az Őrmester Nyrt. tehát az első olyan biztonsági cég, aki partner-jelöltje az iSaac rendszernek.

Az Őrmester Nyrt.-nél a telepítés:
15 perc volt ameddig az autóból a rendeltetési helyén felállítva működőképes állapotba helyeztük a platformokat, az operátor állomást és a központi adatbázist, az érintésvédelmi, munkabiztonsági és információbiztonság elvárásainak megfelelően, mindezt három fővel.

Ez gyakorlatilag annyit takar, hogy az állomásokat szabványos csatlakozóval elektromos hálózatba kapcsoljuk. Az internet csatlakozókat szabványos eternet csatlakozóhoz kapcsoljuk és elindítjuk az alkalmazást. Eközben az operátor állomást wifi kapcsolaton keresztül szintén aktiváljuk, ahogyan a központi adatbázis elérésére használt pc-t a megfelelő weboldalra irányítjuk.

Bemutatás:
30 perc, amelynek során médiaanyagokon keresztül és szóban bemutatásra kerül a rendszer működésének főbb jellemzői.

Felhasználói képzés:
45 perc alatt mind a központi adatbázis, mind az operátor felület, mind pedig a felhasználói felület átadásra kerül a teljes funkcionalitással egyetemben.

Karbantartás/hibaelhárítási képzés:
15 perc, ami tartalmazza a felhasználói szinten elvárt hibaazonosítási, újraindítási, áramtalanítási és üzembehelyezési elméleti és gyakorlati útmutatót.