Külső kivitelezők munkaengedélyének automatikus kezelése iSaac-el

Egy nemzetközi nagyvállalat keresett meg azzal a problémával, hogy miként lehetséges az iSaac megoldásunkkal kezelni a vállalatukhoz érkező külső kivitelezők munkaengedélyének automatizálását.

Tekintve, hogy ez a procedúra standard igényt jelent az ipari területek mindennapjaiban, ezért ez iSaac alapfelszereltségének része.

Néhány fontosabb jellemző az általános piaci igényeket figyelembe véve:

  • Double check, 2 lépcsős engedélyeztetési folyamattal porlasztja és védi az engedély készítés folyamatát engedélyezőre és ellenőrre bontva azt.
  • Kódolt területazonosítás védelem, ami azt jelenti, hogy nem lehetséges munkaengedélyt keletkeztetni egy aktív munkaterületre addig, amíg azon nyitott időablakot jelez a rendszer. Ezt kizárólag az engedélyező és az ellenőr képes invalid státuszba helyezni megfelelő indokkal, zárni az időablakot, ha korábban befejeződött a munkavégzés vagy automatikusan zár, az engedély lejártával.
  • Az engedélyért folyamodó egyén vagy csoport a belépési ponton keletkeztet dokumentumot a belépési/munkavégzési szándékáról, a munkavégzés jellegének megfelelő formátum kitöltésével.
  • A munkaengedély kérelem regisztráció, az engedélyezőtől az ellenőrnek szóló engedély, az ellenőr megerősítő engedélye a munkára jelentkező irányába, a munkaterületre való belépési egyedi azonosító, a csoporton belüli személyekhez kapcsolódó munkaalkalmassági ellenőrzés, azonosítás stb., mind időbélyeggel ellátott mozzanat, arról nem beszélve, hogy az összes információt a rendszer kommunikálja automatikusan SMS- ben, emailben külső emberi beavatkozás nélkül, védetten.

PanCorp Team