Kik vagyunk?

Kik vagyunk?

A PAN Corp csapata az Ipar 4.0. szintjére emelte a biztonságot

Az iSaac biztonsági beléptető rendszer képes érvényre juttatni, fenntartani és állandósítani azokat a szabályokat,
amelyek a hosszú távú garanciát jelentik egy vállalat működési biztonságában.

A biztonság a szakterületünk!

Cégünk alapításakor az volt a cél, hogy a védeni kívánt létesítmények áteresztőpontjait 100%-os biztonsági garanciával legyünk képesek üzemeltetni.
Az Ipar 4.0 számunkra nemcsak a gyártás, de a biztonsági folyamatok automatizálását és digitalizálását is jelenti.

Ennek megfelelően, automatizált iparbiztonsággal foglalkozunk, ahol az ipari területre való belépés és mélységi haladás szenzoros felügyelete mellett a belépésekről és áthaladásokról történő adatgyűjtés a cél.
Termékeinkkel az ipari objektum, épület vagy iroda képessé válik az illetéktelen, veszélyt hordozó, vagy a bármilyen feltétel szerint nem megfelelő belépéseket szűrni és jelezni.

Oláh Tibor – iparbiztonsági szakértő

Az iparbiztonság lelke

.
1994-ben választottam hivatásul a biztonsági szakmát. A gazdag életutam talán annak köszönhető, hogy a civil ágazat kialakulásának kezdetén kapcsolódtam be a szakmai életbe és azóta az összes releváns témában kipróbáltam, kipróbálhattam magam. 1998-ban az akkor alakuló Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara küldöttgyűlése a B-A-Z megyei küldöttgyűlés tagjává választott, melyben négy évvel később az oktatási bizottság tanácsadója lettem. Szintén ebben az évben alapítottam első biztonsági cégem, ami 3 évvel később már akkreditált felnőttképzési intézményként működött és e területen elsőként, nálunk volt rezidensképzés.

2001-ben megalapítottam az Élet- és Vagyonvédelmi Szakmai Kollégiumot, melynek 2007-ig a vezetője voltam. E szervezet égisze alatt, 2005-ben Szituációs Testőr Világbajnokságot nyertem, saját képzésű csapatommal.
2008-ban megalapítottam a PannonSec Infrastruktúra Fejlesztő Zrt-t, melynek tíz évig voltam elnök- vezérigazgatója. Ez a szakmai műhely adott otthont 2010-ben a Stratosphere52 Biztonságirányítási Rendszer elkészültének, melyet ipari objektumok stratégiai biztonságának támogatására alkottunk. Talán ez az elköteleződés is segített abban, hogy 2010-től 2020-ig az Unilever biztonsági tanácsadója lehettem.

2018-ban,- felismerve az iparági nehézségeket és kihasználva az adódó piaci rést-, a kétirányú biztonsági folyamatok automatizálásával és szenzorintegrációval kezdtem foglalkozni a PAN Corp Reorg, kutatás- fejlesztésre specializálódott cégemmel. iSaac nevű alkalmazásunk 2020. februárjában debütált az amsterdami ISE kiállításon, majd ezt követően a magyar közönség előtt márciusban a TECHference-n. 2020. februárjában,- csakúgy, mint az elmúlt 22 évben-, családi vállalkozásként nyitottuk meg első, iSaac 4.0 bemutatótermünket Veszprémben. Fejlesztőközpontunk ezekben a napokban is, iSaac következő évi biztonságspecifikus, úttörő megoldásain dolgozik.

Amennyiben érdekli tevékenységem, érintett a termelőüzemi biztonság hatékonyságával, szervezésével, finanszírozásával, kommunikációjával, akár ügyvezető, pénzügy, safety, security, Hr, logisztika, IT területen, netán elégedetlen, vagy csak érdekli az e témát érintő automatizálás és digitalizálás, vagy általában az ipar 4.0, keressen bizalommal.

Ismerje meg a PAN Corp csapatát!

Oláh Tibor

Oláh Dominika

Emelje új szintre cége biztonságát!

Biztonsági tanácsadással és biztonsági infrastruktúra fejlesztéssel kapcsolatban tapasztaltak vagyunk a piacon.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

KAPCSOLAT